У Львові чоловік довгий час катував дружину, а тепер їхні знайомі виправдовують його.
Про це у Facebook повідомила правозахисниця, лідерка Жіночого руху "За майбутнє" Ірина Суслова.
Так, стало відомо, що у Львові один із топ-працівників ІТ-галузі жорстоко катував дружину. А коли потерпіла почала розголошувати це, то він забрав у неї дітей. Правозахисниця зазначила, що потерпілі жінку звуть Маріанна. Її чоловік постійно бив дружину до напівнепритомності.
Проте сусіди та знайомі подружжя стали на бік домашнього тирана. Кров на обличчі жінки очевидці називають "варенням".

У Львові чоловік побив свою дружину, скріншот
У Львові чоловік побив свою дружину, скріншот

"Пронизливі крики жінки та плач дітей, які донедавна бентежили та лякали сусідів, тепер ті ж самі люди назвали вигадкою. Поліція, органи опіки та суди – теж ніби осліпли. Бо гроші вирішують не тільки матеріальні проблеми, а і те, жертва ти чи брехун, і не важливо, як було насправді", - написала Ірина Суслова.

Після того, як жінка наважилась розповісти про знущання, то чоловік забрав у неї дітей.

"Він пішов далі: щоб покарати її за спробу чинити опір та розголос про насильство – забрав дітей. З червня минулого року Маріанна бачила своїх дочок не більше, як годину. Й тепер вже вони зневажають та б'ють маму при зустрічі – бо так наказав батько", - додає правозахисниця.

У Львові чоловік побив свою дружину, скріншот
У Львові чоловік побив свою дружину, скріншот

Лідерка Жіночого руху повідомила, що зараз для потерпілої Маріанни знайшли адвоката, який через суд добиватиметься покарання для домашнього тирана.

Популярні новини зараз
Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Нагадаємо, раніше нетвереза жінка носилася вулицями з 6-місячним онуком, малюка у важкому стані госпіталізували

Як повідомляє портал Знай росіянин кинув 17-річну дружину і збезчестив 11-річну дівчинку: обидві чекають дитину

Також Знай писав, що горе-мати пустила п'яну сльозу на очах у всієї України: "забрала чоловіка - відібрали у мене сина!"