Дружина відомого українського артиста Дзідзьо співачка Slavia й сама досить активно розвиває свою кар'єру. Окрім цього дівчина досить активна у своєму Instagram та ділиться тут новими світлинами чи, подробицями з життя чи порадами.

Цього разу у своєму Instagram Slavia заговорила про те, як знайти роботу по душі. Вона зізналася, що постійно отримує
безліч повідомлень з проханням допомогти. Нещодавно підписниця розповіла їй що кілька років ніде не працює, адже весь цей час займалася родиною та дітьми. І зараз вона не знає куди їй піти працювати та чим зайнятись і до того ж у неї з'явився страх через це.

Slavia, фото instagram
Slavia, фото instagram

"Моя думка, як людини, яка поборола страх, і знайшла сили змінити звичний хід речей, який мене не влаштовував, і не приводив до бажаного результату — Ви вже на правильному шляху. Перший крок це бути чесною зі собою. Буває, людина на цей час (а може бути, що й ніколи...) не готова навіть СОБІ! зізнатися, і переконує інших, що все класно, транслюючи успішний успіх у всіх сферах життя, а так не буває... Якщо ти усвідомлюєш, і зізнаєшся (перш за все собі), що життя пішло не так, як хотілося, тим більше готова транслювати це публічно, Ти вже почала рух назустріч своїй мрії...", - зазначила співачка.

Зірка зазначила, що у таких ситуаціях психологи зазвичай радять повернутися в дитинство та згадати, чим ти хотіла займатися, і ким мріяла стати. Можливо зараз вам просто необхідно реалізувати свої дитячі бажання. Навіть якщо це не переросте у справу життя, незакриті справи можуть відбирати вашу енергію.

Slavia, фото instagram
Slavia, фото instagram

"Вимикай телевізор, інтернет, і залишайся у повній тиші, сам на сам із власними думками. Задай собі запитання, прислухайся до власних відчуттів, і внутрішній голос допоможе знайти відповідь. Психологи кажуть, щоб постійно розвиватися, кожні 7-8 років потрібно змінювати сферу діяльності. Якщо ми довго залишаємося на одному місці, ми деградуємо. Я бачу ріст там, де НЕ комфортно", - підсумувала вона.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадаємо, що Оля Полякова з донькою похвалилися сталевими животиками і змусили пускати слюні: "Тепер на пляж"

Як повідомляв портал "Знай.uа", Леся Нікітюк вивалила свої принади на все ліжко: "Що довше?"

Також, "Знай.uа" писав, що Аліна Гросу перетворилася на фатальну брюнетку і засвітила шикарне декольте: "Як у Франції"