У Львові розшукують безвісти зниклого чоловіка, який вийшов з дому та не повернувся.
Про це повідомляє очільник "Варта-1" Ігор Зінкевич.
Так, стало відомо, що львівським районним управлінням поліції ГУ НП у Львівській області розшукується Левченко Денис Сергійович. Відомо, що чоловік 1981 року народження, 6 березня вийшов з дому, за адресою вулиця Івасюка у невідомому напрямку та не повернувся. Наразі про його місцеперебуванні нічого не відомо, його телефон відімкнений.

Скріншот допису у фейсбук
Скріншот допису у фейсбук

Особливі прикмети зниклого: ріст 170-175см., худорлявий, волосся хвилясте, лице смугляве. На момент зникнення був одягнений у чорну куртку, сині джинси, білі кросівки. Може перебувати в Сихівському районі м.Львова (ТЦ "Сихів" "Іскра").
Уважно придивіться до фото, якщо ви бачили цього чоловіка, то прохання повідомити про це на спеціальну лінію 102. Важлива будь-яка інформація, адже на кону життя та здоров'я чоловіка.

Фото: Варта-1
Фото: Варта-1

Нагадаємо, що у Києві поліцейські знайшли хлопчика, який сам гуляв містом, поки мати випивала. 10-річна дитина стояла на морозі і не могла повернуться додому.

Як повідомляв портал Знай.ua, розшукують безвісти зниклого літнього чоловіка. Востаннє киянина Волинця Дмитра Марковича, 1949 року народження, бачили ще 13 січня 2021 року.