Чоловік, що приїхав із Сумщини захищати Донбас, служить в окремій мотопіхотній бригаді та носить позивний "Фартовий".

Минулого року українець підписав контракт із ЗСУ, а до війска прийшов уже з бойовим досвідом, пише АрміяInform.

"До ЗСУ я служив в органах внутрішніх справ. У 2014 році виконував завдання під Слов`янськом, коли блокували колони Збройних Сил. У 2017 році звільнився і продовжив службу в Національній гвардії, у роті оперативного призначення, де прослужив три роки. У той час так само не раз виконував завдання в районі АТО. А минулого року ухвалив рішення підписати контракт із ЗСУ. Після його закінчення служитиму далі", − розповідає військовий.

Близькі та рідні підтримали такий вибір чоловіка.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Звісно, що нині вони хвилюються за мене, як би не приховували. Родині я все не розповідаю про свою службу, бо не хочу, щоб сильно переживали за мене. Раджу їм поменше вірити різним чуткам… Знайомі теж знають, що я служу. Радіють так само, коли приїжджаю додому", − додає "Фартовий".

Він вважає, коли Україна у майбутньому поверне свої території, то людям, які нині знаходяться на окупованих землях, потрібно дати час звикнути до нового становища.

"Я знаю, що люди, які жили раніше на окупованій території, а нині є мешканцями контрольованих нами населених пунктів, просять, щоб українські військові ні в якому разі не полишали наші території. Бо в тих людей є можливість порівняти, як було до, і як є нині. Впевнений, люди взмозі самостійно зробити висновки, де краще", − вважає військовий.

Раніше повідомляли, безстрашний лісник пожертвував спокійним життям заради України: "Розумію і відчуваю сенс".

Як повідомляв Знай.uа, український захисник загинув всього після одного пострілу на службі: знайшли, коли було занадто пізно.

Знай.uа писав, українська амазонка пішла на фронт, щоб захистити п'ятьох дітей і Батьківщину: "Душа боліла...".