У неділю, 18 квітня, в зоні ООС внаслідок обстрілу окупантів загинув старший солдат 128-ї окремої закарпатської гірсько-штурмової бригади, грузин Давид Шартава.
Про це повідомляє " OBOZREVATEL".
Відомо, що Давид Шартава у 2016 році у складі Грузинського батальйону приїхав на Донбас. Чоловік був професійним військовим, тому на війні йому доводилося бути. Раніше він захищав Грузію під час війни з Росією, а згодом приїхав до України, аби боронити її від ворога.

фото / Давид Шартава, Facebook
фото / Давид Шартава, Facebook

Давид Шартава був напрочуд відважним бійцем, ніколи не боявся йти під кулі.

"Не про кожного таке можна сказати, але Давид дійсно був відважною людиною. Впродовж трьох років він брав участь у всіх боях легіону. Зокрема, й коли ми захоплювали висоту в Дебальцевому. І ще він був дуже веселим", – розповів командир Грузинського легіону Мамука Мамулашвілі.

фото / Давид Шартава, Facebook
фото / Давид Шартава, Facebook

Нещодавно Давид Шартава уклав контракт із 128-ю бригадою, оскільки бійців Грузинського легіону розкидали по різних підрозділах. У цій бригаді Давид загинув.
У Грузії у Давида залишилася сім'я – дружина і двоє синів. Тіло військового 21 квітня доправлять на батьківщину, до Тбілісі, де і поховають.

фото / Давид Шартава, Facebook
фото / Давид Шартава, Facebook

Нагадаємо, раніше "за час служби народився син": український військовий розповів, як йому вдається поєднувати фронт і сім'ю

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Як повідомляє портал Знай мужній військовий пожертвував офіцерськими погонами заради України: "Хтось повинен зупинити Путіна"

Також Знай писав, що Ддружна сім'я разом пішла на фронт, горе і радість навпіл: все заради України