Львів посів друге місце у рейтингу українських міст з найкращим рівнем життя.

Про це йдеться у дослідженні журналістів портал DOU.

Під час дослідження враховувались показники вартості життя, стану транспортного сполучення, зручності пересування по місту і проживання, стан освіти, медицини, екології, ситуацію зі злочинністю. Згідно з цим перше місто яке опитані вважають найкращим для життя, є Івано-Франківськ, а на другому місті рейтингу очікувано опинився Львів.

Однією з головних проблем міста респонденти вважають також і високу вартість нерухомості у Львові. Ще одна проблема - львів'яни незадоволені заторами та якістю доріг у місті - 2,5 бала з 5.

Тим часом фіналістка конкурсу краси" Міс Казахстан-2019 " Гульнур Нуртаза змушена працювати посудомийницею. Дівчина залишилася без батьків і змушена забезпечувати себе сама. 19-річна дівчина вже півроку працює на кухні одного з кафе в місті Кизилорда. У мережі з'явилося відео, де Гульнур працює на кухні: чистить часник і миє посуд. Закадровий голос каже, що це і є та сама "Міс Кизилорда-2017". Гульнур не заперечує, що це саме вона.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються
Показати ще

Нагадаємо, раніше маленька закарпатка підкорила Україну ангельською красою-майбутня королева

Як повідомляє портал Знай.ua, красуня із Закарпаття перемогла у конкурсі для розкішних жінок-перед такими формами не встояти

Також Знай.ua писав, що українка завоювала титул "Міс Чикаго" і стала доктором: цю красу приховували 60 років