Мер Львова Андрій Садовий відреагував на гучне святкування у місцевому ресторані просто під час карантину.
Про це повідомляє інформаційний портал "Depo.Львів".
Так, стало відомо, що нещодавно у львівському ресторані просто під час карантину відбулося гучне святкування. У мережі це обурило львів'ян, адже зараз у місті введено карантин. На це також відреагував і мер Львова Андрій Садовий.

Скріншот допису у фейсбук
Скріншот допису у фейсбук

"Але не всі є свідомими. Кожного разу на засіданні комісії з питань ТЕБ і НС ми караємо тих, хто порушує карантин. До прикладу, вчора стався жахливий інцидент у ресторані в парку ім. Богдана Хмельницького, де вчора проводився концерт з великою кількістю людей", - зазначив Андрій Садовий.

Андрій Садовий, фото ЛМР
Андрій Садовий, фото ЛМР

За словами мера Львова правоохоронці вже склали протокол і незабаром спеціальна комісія буде приймати рішення про закриття цього закладу до кінця карантину з усіма відповідними санкціями.

"Дуже прикро, що люди не розуміють складність ситуації, в якій ми зараз перебуваємо", – підсумував мер Львова Садовий.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, раніше Сovid-19 в Україні відійшов від рекордів, у медиків є час спокійно вдихнути-МОЗ оновило статистику на 10 квітня

Як повідомляє портал Знай якою має бути маска для ефективного захисту від вірусу: думка медика

Також Знай писав, що пандемія covid-19 в Україні набирає обертів: МОЗ назвало кандидатів на "червону" зону карантину