Відома українська актриса Ольга Сумська розповіла, чого боялася під час зйомок пікантних сцен культового серіалу "Роксолана".

Про це Ольга Сумська розповіла програмі "Зіркоманія" на телеканалі "Україна 24".

Сумська розповіла, що гонорар за зйомку в серіалі, який зробив її справжньою зіркою був невеликий. Адже кошторис всього серіалу склав до півмільйона доларів. Як каже Сумська "26 серій зняти за такі гроші - це героїчний вчинок".

Ольга Сумська, фото з instagram
Ольга Сумська, фото з instagram

На зйомках у Ольги було чимало пікантних моментів з партнером Анатолієм Хостікоєвим. Через це було багато пліток про їхній роман. На зйомках було всяке: і оголені жіночі тіла, і відверті сцени кохання, які режисер хотів замаскувати квітами.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

" У кадрі на першому плані квіти, Анатолій несе мене на руках, і я боюся, щоб нічого зайвого не було видно. Прошу:"Толічка, ти закрий, будь ласка, груди руками, щоб не майнуло нічого". А він мені: "Так, лежи тихо!"- розповідає актриса.

Ольга Сумська, фото: Instagram
Ольга Сумська, фото: Instagram

Вже через 15 років після "Роксолани" з Сумською вийшов турецький серіал "Величне століття", який також розповідає історію кохання Сулеймана і Хюррем. Цей серіал транслювався в понад 50 країнах.

"Все одно у нас більше щирості і більше української історії", - поділилася своєю думкою Сумська.

Раніше " Знай " розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана.

Раніше повідомлялося, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.