У Львові місцеві жителі поскаржилися на велетенські калюжі в яких плавають качки.
Про це на "Гарячу лінію міста Львова" повідомила львів'янка Elena Kessler.
Так, стало відомо, що у Львові на вулиці Стрийській утворилися настільки велетенські ями, що в них уже плавають качки. Містяни просять найближчим часом відремонтувати цей відрізок дороги.

Скріншот допису у фейсбук
Скріншот допису у фейсбук


"Стрийська 148,148а. Асфальтового покриття немає взагалі, зате є калюжі", - зазначила львів'янка.

Як повідомили у РА Франківський район, проводити роботи з благоустрою прибудинкової території недоцільно до розв'язання питання каналізування цих будинків.

"На сьогодні районною адміністрацією розроблено проект на виконання вказаних робіт та скеровано в Департамент житлового господарства та інфраструктури ЛМР. Проте, оскільки проект є дорого вартісним, у 2021 році немає можливості його реалізовувати", - сказано у повідомленні.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Нагадаємо, київські комунальники зганьбилися з підробленими стовпами - "З г*вна і гілок"

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа", мокру "доблесть" харківських комунальників показали одним відео: "Душ у під'їзді, гаряченька пішла"

Раніше повідомлялося, що у Запоріжжі презентували справжнє ноу-хау 21 століття. Тут зношені дороги вирішили засипати... зліпками щелеп.