У Львові померла жінка, яка стала першою пацієнткою, доставленою в лікарню на гелікоптері з міста Турка. Прo цe інформує “Eспрeсo.Зaхiд”, посилаючись на власні джерела.

Швидше за все, причиною смерті 78-рiчнoї пацієнтки Рoзaлiї Mикoлaївни стaлa трoмбoeмбoлiя. На жаль, спроба її врятувати, доставивши у львівську лікарню повітряним транспортом, не вдалася. На те, щоб довезти жінку вертольотом, пішла година. Наземним транспортом дорога б зайняла три години.

«Так її по три рази заносили і виносили щоб гарний кадр зробити! Інтерв'ю ще брали... людина у важкому стані а чекали поки всі зберуться, вистрояться, сфотографуються... дурдом! як завжди, в принципі...», - обурюються в коментарях люди.

«Теж бачила в новинах про неї, і була здивована, як все повільно робили, людину з гострим інсультом розпитували, брали інтерв’ю в її невістки, а треба було швидко надавати допомогу», «Показуха не вдалася», «Шоу робили з того всього», - сердяться коментатори.

«Поки робили маски-шоу на камери - втратили цінні хвилини для людини… Співчуття рідним!», - додають українці.

Популярні новини зараз
Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

«На превеликий жаль, не всіх можна врятувати, але те, що така послуга у нас з’явилась нарешті - то супер», - вважають львів’яни.

Нагадаємо, українців зможуть рятувати набагато швидше: здійснено першу евакуацію вертольотом.

Як повідомляв портал "Знай.ua", українцям розповіли, як отримати паспорт в умовах карантину: важливі нюанси. Як оформити або отримати паспорт

Також "Знай.ua" писав, Лазебна розповіла, як рік пандемії вплинув на бідність українців: ситуація по країні в цифрах. Що про це говорять у Мінсоцполітики