18-річний хлопець з Луганська пішов на фронт одразу, як став повнолітнім. Зараз йому вже 23 роки, і вже п’ять з них Іван воює за вільну Україну. Про це повідомили у виданні «АрміяInform».

Хлопець народився на Луганщині, ріс у селі неподалік від Сєвєродонецька. Закінчивши в місцевій школі дев’ять класів, пішов до педагогічного коледжу в Лисичанську, аби стати учителем фізкультури.

Однак кожного дня він ішов на навчання повз блокпост батальйону «Луганськ-1». Він швидко заприятелював із добровольцями, усіляко їм допомагав. А потім вирішив і сам стати до лав Збройних сил України.

Як тільки Іванові виповнилося 18 років, він сам прийшов до військкомату. Його направили до навчального центру «Десна», де хлопця швидко навчили воювати та виживати у бою. Тепер хлопець служить у піхоті, в окремій механізованій бригаді в Харківській області.

Фото: «АрміяInform»
Фото: «АрміяInform»

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

«Разом з бригадою Іван пройшов ротації в Красногорівці, на шахті «Бутівка», Авдіївській промзоні, а тепер зі своїм підрозділом займає бойові позиції на рідній Луганщині», - зазначають у виданні.

Нагадаємо, загадкова загибель п'яти ув'язнених в СІЗО приголомшила Одесу: родичі підозрюють найстрашніше. Істинну причину смерті не говорять і постійно переводять стрілки.

Як повідомляв портал "Знай.ua", загибель підлітка в Прилуках отримала загадкове продовження: знайшли перекопану землю. Загибель підлітка в Прилуках обросла містичними деталями

Також "Знай.ua" писав, що загадкова смерть прикордонника на Закарпатті не дає спокою українцям: "Його вбили". 23-річний мешканець Рівненщини Ярослав Петрина повернувся додому зі служби в труні