Глава Львівської ОДА Максим Козицький зустрівся з керівниками церков та єпархіальних управлінь, аби ті допомогли вплинути на львів'ян та переконати їх не спалювати сухостій: це запобігатиме пожежам в екосистемах.

За його словами, підпали сухостою - серйохзна екологічна проблема, а церква може звертатися до свідомості людей задля уникнення негативних наслідків, повідомляє "Львівський портал".

"Ми спільно повинні змінити ставлення людей насамперед до самих себе і до землі, на якій живемо. Шанобливе ставлення до природи – це прояв поваги і любові до своїх дітей і внуків, турбота про їхнє майбутнє", – наголосив Максим Козицький.

Тим часом українські правоохоронці та рятувальники вирішили нагадати всім "паліям" чим можуть закінчитися небезпечні ігри з вогнем. Цього разу в мамкіних Прометеїв запитали, що їм потрібно, щоб зрозуміти, що вогонь - небезпечна стихія, яка може погубити людське життя.

Популярні новини зараз
"Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом В Україні готується революція у житловій сфері В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Раніше повідомляли, Максим Степанов переконав українців у безпеці китайської вакцини: "На основі "вбитого" вірусу".

Як повідомляв Знай.uа, над могилою ветерана АТО вчинили наругу: поліція вже затримала ймовірного злочинця.

Знай.uа писав, Укравтодор відправить киян до Берліна.