Студентка зі Львова посіла призове місце у конкурсі перукарів, який відбувався у Кропивницькому. Про це повідомили у львівській міськраді.

Як зазначається, завершальний етап Всеукраїнського конкурсу тривав три дні. Представляти Львівщину випала честь переможниці обласного відбору, учениці Міжрегіонального центру професійно-технічної освіти художнього моделювання і дизайну Ірина Ферцович.

Вона зізналася, що їй подобається брати участь у таких конкурсах, адже це, передусім, корисний досвід.

Крім решти нагород, переможниця, яка посіла третє місце, матиме також президентську стипендію.

Фото: ЛОДА
Фото: ЛОДА

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Фото: ЛОДА
Фото: ЛОДА

Фото: ЛОДА
Фото: ЛОДА

Майстриня Тетяна Кшик та її талановита учениця додали, що мають намір і в подальшому брати участь у подібних конкурсах, щоб відточити свою майстерність до найвищого рівня.

Нагадаємо, що Садовий посилив карантин у Львові. При цьому робота спортзалів, перукарень і салонів краси буде дозволена, але лише за попереднім записом.

Як повідомляв портал "Знай.ua", МОЗ оновило карантинний поділ: хто потрапив до Червоної та Помаранчевої зони з найжорсткішими Умовами

Також, "Знай.uа" писав, що Степанов закликав Кличка посилити карантин у Києві