У Львові жінка поскаржилася на переповнений, незважаючи на карантин, маршрутний автобус. Однак містяни не оцінили її громадянську позицію. Про це розповіли у спільноті «Варта 1» у соціальній мережі Facebook.

«Сьогодні десь близько 18.00 автобус № 47а перевозив пасажирів, повністю забитим. Прошу звернути увагу на цей факт...», - написала авторка повідомлення.

«Не подобається, ходіть пішки», «Автор, браво!!! Ви в з дитинства, напевно, знали, що таке «ябеда»! І, можливо, Вас навіть били.... сильно... Бо Ви виросли, а травми залишились», «А навіщо ви в нього сідали?», - пишуть у коментарях розлючені містяни.

«Ябеди! Всі мають право користуватись транспортом!!! Незаконне позбавлення людей всіх пільг є грубим порушенням!!! Кому не підходить переповнений автобус, є приватні авто або таксі!!! Прошу, вибирайте і не виставляйте себе на посміховисько!!!», «Що за люди такі, тільки капати, не хочеш - не їдь в переповненому автобусі, і нікому не псуй нерви», - додають львів’яни.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

На щастя, у коментарях були й захисник авторки, однак їх було набагато менше, ніж хейтерів.

«Якщо люди будуть ігнорувати карантинні вимоги, особливо це стосується переповненого транспорту, то діти ще довго будуть вчитися вдома. Тому не ображайте автора допису. Це дійсно актуально», - вступилися за жінку небайдужі.

Нагадаємо, що київські перевізники через локдауну підняли ціну на проїзд – список "золотих" маршруток.

Як повідомляв портал Знай.uа, нахабні малолітки в метро влаштували пекло мамі з малюком - "матюкалися і курили в обличчя".

Також Знай.uа писав, що у Києві водій маршрутки влаштував сцену ветерану АТО, оскільки чоловік має право безкоштовного проїзду.