У Львові чоловік користувався водійськими правами свого давно покійного батька. Про це розповіли у місцевій Патрульній поліції.

Як розповіли у поліції, вночі правоохоронці зупинили автомобіль марки Dacia Sandero, оскільки водій грубо порушив дорожні правила.

У наданому водієм посвідченні вказувалося, що йому має бути 82 роки, проте фото та фактичний вік порушника насторожили поліцейських – чоловік виглядав набагато молодше. Поліцейські запідозрили, що документ підроблено.

Порушник виглядав дуже знервованим – він погрожував, що знищить документ. Виявилося, що йому лише 47 років, і ще на початку весни судовим рішенням його позбавили права на кермування автомобілем – він вчинив ДТП, будучи напідпитку. Також на цього п’яного водія є протокол, який ще не розглядався у суді.

Однак чоловік працював таксистом, і не міг обійтися без водійського посвідчення. Тому він використав права батька, , який помер 12 років тому, щоб повернутися до роботи.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

При перевірці виявилося, що й цього разу чоловік перебуває в стані алкогольного сп’яніння.

Тепер за скоєне чоловікові загрожують великі штрафи і позбавлення права сідати за кермо. Підробне посвідчення у нього вилучили.

«Психічних відхилень не виявлено - просто дурак», «А за підробку документів, взагалі-то, тюрма світить», - пишуть у коментарях львів’яни.

Нагадаємо, раніше Відомий гонщик показав, що буде, якщо не пристебнутися в авто: "Удар силою в 9 тонн"

Як повідомляє портал «Знай.uа» Нові штрафи на дорогах: копи показали українським водіям "прейскурант", суми злетіли в 10 разів

Також «Знай.uа " писав, що Пристебнути не можна забути: копи допомогли водіям поставити кому в правильному місці-це може врятувати життя