Зупинилося серце жінки з Львівщини, в якої у Туреччині стався крововилив у мозок.

Про смерть Зоряни повідомила Світлана Павук на своїй сторінці у соціальній мережі фейсбук.

Так, стало відомо, що померла Зоряна Семенюк Святківська з села Зимна Вода, що на Львівщині. Жінка довгий час перебувала у комі та під ШВЛ. Згодом її стан вдалося стабілізувати і навіть перевести в реабілітаційне відділення. Після того, як жінка захворіла на коронавірус її стан різко погіршився і на жаль, лікарям не вдалося її врятувати.

Зоряна Семенюк Святківська, фото з фейсбук
Зоряна Семенюк Святківська, фото з фейсбук

"Зорянка, наш світлий промінчику, який завжди світив усім! Тепер ти світитимеш на небі, моя найкраща зірочко. Світи на небі, моя зірочко, світи! Дякуємо всім, хто весь цей час був з нами поруч, молилися і допомагали…. Ми старалися робити все, що могли…", - сказано у повідомленні.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Варто зазначити, що похорон відбудеться у четвер, 15 квітня в церкві Івана Богослова в селі Зимна Вода.

Варто нагадати, що у жовтні Зоряна з чоловіком поїхали до Туреччини, утім на відпочинку у неї стався крововилив в мозок. Без матері залишилося двоє дітей.

Раніше у віці 92 років помер Костянтин Шаша-народний артист України. У віці 92 років помер Костянтин Шаша - народний артист України, соліст Харківського академічного театру опери та балету ім. Н.В. Лисенка.

Нагадаємо на Буковині відійшов у вічність голова обласної організації партії "Наш край" Микола Романюк, який був народним депутатом від Партії регіонів, а також депутатом Чернівецької обласної ради.

Портал Знай писав про те, що у Харкові від коронавірус помер легендарний і геніальний хірург:"на його рахунку сотні врятованих життів".Медик помер на 66 - му році життя.