У Львові патрульні поліцейські допомогли вагітній жінці швидко доїхати до пологового будинку. Новоспечені батьки подякували копам за супровід.
Про це повідомляє Патрульна поліція Львівщини.
Так, стало відомо, що у Львові на вулиці Джорджа Вашингтона екіпаж Миколи Гори та Володимира Швеця допоміг жінці, у якої розпочалися перейми швидко доїхати до пологового будинку.

Фото поліції Львівщини
Фото поліції Львівщини

Під час патрулювання до правоохоронців під'їхав автомобіль Opel. Схвильований водій повідомив, що в салоні перебуває дружина, у якої відійшли води.

"Чоловік дуже хвилювався, адже мав народитися первісток — син. Майбутній батько попросив супроводу до пологового на вулиці Джорджа Вашингтона. Патрульні одразу ж увімкнули проблискові маячки, сирену та почали допомогли швидко та без перешкод сім'ї дістатися до медзакладу", – йдеться у повідомленні.

Фото поліції Львівщини
Фото поліції Львівщини

Після цього новоспечений батько зателефонував на спеціальну лінію 102 і подякував поліцейським, які супроводжували їх до лікарні.

Нагадаємо, що у Києві патрульні затримали чоловіка, який скоїв розбійний напад на жінку. Допоміг їм у цьому чотириногий друг.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, у Челябінській області (Росія) школярі врятували вуличну собаку, яка опинилася в пастці на льоду посеред річки Аше.

Також Знай.uа писав, як маленький "демонічний чихуахуа" на прізвисько Прансер тероризує всю сім'ю.