Зупинилося серце колишнього заступника голови Львівської ОДА Миколи Лазуркевича.
Про це повідомила його донька, Роксолана Лабай, у соціальній мережі Facebook.
Так, стало відомо, що у Львові на 75-му році життя через ускладнення від коронавірусу помер колишній заступник голови Львівської ОДА, керівник апарату ЛОДА Микола Лазуркевич. Зазначимо, що чиновника не стало у вівторок, 13 квітня.

Помер Микола Лазуркевич, фото з фейсбук
Помер Микола Лазуркевич, фото з фейсбук

"Він завжди був опорою для всієї сім’ї та родини. До нього ми зверталися за порадою і підтримкою. Він завжди знаходив мудрі пояснення і слова підтримки. Його дотепні жарти вже стали крилатими висловами серед внуків. Він нам усім прищепив любов до історії, українських пісень, до своєї землі", — пише донька померлого.

Варто зазначити, що Микола Юліанович Лазуркевич народився у 1946 році. Він працював в ЛОДА у 1997–2002 роках. У 2002–2006 році був заступником керівника справами Львівської обласної ради.

Наразі про місце та дату прощання з колишнім заступником голови Львівської ОДА нічого не відомо, про це повідомлять згодом.

Раніше ми писали про те, що у віці 92 років помер Костянтин Шаша-народний артист України. У віці 92 років помер Костянтин Шаша - народний артист України.

Популярні новини зараз
Біжіть до свого лічильника на початку квітня: українцям уточнили важливий нюанс щодо зняття показників Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Кого не мобілізують до армії: перелік професій Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Нагадаємо на Буковині відійшов у вічність голова обласної організації партії "Наш край" Микола Романюк, який був народним депутатом від Партії регіонів, а також депутатом Чернівецької обласної ради.

Портал Знай писав про те, що у Харкові від коронавірус помер легендарний і геніальний хірург:"на його рахунку сотні врятованих життів".Медик помер на 66-му році життя.