У Львові сталася НП, там 29-річна жінка потрапила в ДТП дорогою на операцію.
Про це повідомляє патрульна поліції Львівщини.
Так, стало відомо, що у середу, 14 квітня львівські правоохоронці отримали виклик від 29-річної жінки про те, що її сім'я потрапила в ДТП на об'їзній дорозі Львова. На вказане місце оперативно виїхали патрульні 1 батальйону Володимир Швець та Микола Гора.

Фото поліції Львівщини
Фото поліції Львівщини

Виявилося, що жінка їхала на операцію з одномісячною дитиною у лікарню в Брюховичі. На дорозі було ускладнення в русі і всі їхали повільно, але раптом ззаду водій не дотримався дистанції та безпечної швидкості і в'їхав у їхній автомобіль.

Жінка дуже переймалася через те, що вони вже спізнилися на визначену годину, а добратися більше нічим. Патрульні негайно посадили жінку з донькою у службовий автомобіль і відвезли їх у медичний заклад. Вже після цього, патрульні повернулися на місце пригоди і оформили ДТП.

Нагадаємо, раніше Київського екскопа, який п'яним збив насмерть жінку та скалічив її дочку, звільнили з-під варти в залі суду

Як повідомляє портал Знай у Києві водій вантажівки збив жінку і покинув помирати: врятував таксист-супермен

Також Знай писав, що У Тернополі скажена автівка збила візочок з півторарічним малюком: жах, крики і заплакана мама

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще