Відома українська телеведуча Леся Нікітюк має велику армію шанувальників. Щоб бути з ними ближчою зірка активно веде свою сторінку в Instagram, де ділиться новими світлинами, подробицями з життя чи кумедним контентом.

Цього разу у своєму Instagram Леся Нікітюк оприлюднила архівні фото та на всю Україну показала, якою була у 18 років.

Леся Нікітюк, фото з instagram
Леся Нікітюк, фото з instagram

"Лесічці 18 рочків) Накладні вії, «меліровка» волосся, золота іконка на шиї - говорить про те, що людина вже отримувала стипендію😎😂 P.s. Золоту іконку мама подарувала, стипендії вистачало тільки на накладні вії, мівіну і рево", - так Леся Нікітюк підписала свій архівний знімок.

Леся Нікітюк, фото з instagram
Леся Нікітюк, фото з instagram

На фото Леся Нікітюк позує на синьому фоні, майбутня зірка одягла футболочку морячка та золотий ланцюжок. Свій образ Леся Нікітюк доповнила зачіскою та обідком для волосся з намистинками.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще