Відома українська співачка Ірина Федишин досить активно розвиває свою кар'єру. Зірка часто тішить фанатів новими хітами та кліпами, до того ж вона активно бере участь у різноманітних телешоу.
Нещодавно зірка дала велике відверте інтерв'ю у програмі "Позаочі". У своєму Instagram зірка подякувала всім хто переглянув програму, а також тим, хто залишив свої лайки та коментарі.

Ірина Федишин, фото з instagram
Ірина Федишин, фото з instagram

"Дякую усім за активність перегляду програми "Позаочі" 😍 Усім, хто залишає коменти та лайки. Ваших відгуків дуже багато 🙈 Завтра оберу переможця за найцікавіший комент під програмою і подарую свою фірмову футболку. Але у своєму коментарі обов'язково ставте сердечко, щоб я розуміла, що ви берете участь у розіграші", - зазначила Ірина Федишин.

Ірина Федишин, фото з instagram
Ірина Федишин, фото з instagram

Окрім цього Ірина Федишин поділилася зі своїми шанувальниками милим весняним селфі. Зірка позує на фоні парку, для прогулянки вона обрала смугасте пальто та чорний джемпер. Свій образ Федишин доповнила стильною зібраною зачіскою.

Нагадаємо, що дружина Дзідзьо Slavia заговорила про обійми коханого: "мрії збуваються"

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа", скандал на шоу "Маска": Злата Огневич у костюмі Сонця розгнівала українців

Також, "Знай.uа" писав, що Аліна Гросу вся в чорному різко змінила зовнішність: "Виходячи з ваших смаків"