У неділю ввечері, 11 квітня, у Львові на вулиці Івана Сірка неадекват викинув з четвертого поверху кошенят, одне загинуло від страшного удару.

В цей момент на вулиці гуляли діти, яким довелося стати свідками дикої історії. Очевидці викликали поліцію, яка і знайшла 72-річного господаря квартири. Пенсіонер не заперечував скоєне і пояснив, що кошенята йому заважали. В цей момент у помешканні гуляло ще троє котів, розповіли у пресслужбі місцевої поліції.

Проти чоловіка порушили кримінальну справу за статтею "Жорстоке поводження з тваринами, вчинене з особливою жорстокістю або у присутності неповнолітнього". За скоєне львів'янину загрожує від 5 до 8 років в'язниці.

Нагадаємо, що поліцейські знайшли хлопчика, який сам гуляв містом, поки мати випивала. 10-річна дитина стояла на морозі і не могла повернуться додому.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua , розшукують безвісти зниклого літнього чоловіка. Востаннє киянина Волинця Дмитра Марковича, 1949 року народження, бачили ще 13 січня 2021 року.

Також Знай.uа писав, що у Києві розшукують безвісти зниклу Каребанюк Лику Євгенівну, 2003 року народження.