Українця Ігоря Зеленського можуть посадити за те, що він вкрав м'ясо в супермаркеті. Чоловік зізнається, що був змушений піти на такий крок, бо у родини не було, що їсти, адже всі гроші йшли на лікування дружини і сина.

Про це повідомляє "Аверс".

Лучанин каже, що в переважній більшості міг поцупити кілька кілограм м’яса. Слідству відомо про викрадення свинячої корейки, свинячого ошийка або ж свинячого філе, іноді чоловік ще й брав баночку лососевої ікри або ікри минтая. Зазвичай, крадіжки чоловіка не перевищували 500 гривень.

Фото: "Аверс"
Фото: "Аверс"

Чоловік у суді свою вину повністю визнає, зізнається, що крав через те, що всі заощадження витратив на лікування рідних.

"Дружина з сином півтора місяця лежала в реанімації. Я працював неофіційно на двох роботах, але в нас ще є старша донька, їй вісім років. Так і вийшло. Бувало, що взагалі в хаті всі гроші йшли на лікарню. Доводилося заходити в магазин і взяти там хоч того м’яса, щоб було дружині в лікарню щось зготувати, і старшій доньці, і самому щось поїсти, бо фактично всі гроші йшли на лікарню. Ще й у борги позалазив і кредити брав", – говорить Ігор Зеленський.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Спершу чоловікові інкримінували лише частину 2 статті 185 Кримінального кодексу України, себто крадіжку. Та після останнього такого «виходу на полювання» перекваліфікували у грабіж.Чоловіку загрожує від 4 до 6 років ув'язнення.

Нагадаємо, стало відомо про новий законопроект від депутатів Верховної Ради. Образа поліцейських тепер каратиметься за законом.

Також Знай повідомляв, що поліція в Лудзькому воєводстві Польщі затримала чоловіка, який напав, пограбував і образив громадянина України.

Нещодавно Знай передавав, що на Хмельниччині невідомі пограбували церкву.