Українець поскаржився на сусіда, який займався інтимом просто у під'їзді на сходовій клітині.

Про це у соціальній мережі фейсбук повідомив Павло Марходей.
Так, стало відомо, що у Володимирі-Волинському мешканець будинку серед білого дня займався інтимом на сходинковому майданчику. Варто зазначити, що цей інцидент стався у будинку на вулиці Поліської Січі, 63.

Фото: Павло Марходей
Фото: Павло Марходей

За словами очевидця події, подібна ситуація сталася не вперше. До того ж місцеві жителі вже неодноразово викликали правоохоронців, проте безрезультатно. Містяни вже не знають куди звертатися аби подібні ситуації більше не повторювалися.

Фото: Павло Марходей
Фото: Павло Марходей

"Квартира без вікон і дверей, без плати за комуналку і т.д. Кожен день доводиться бачити таку картину. Поліція безсильна, тому просимо нашу владу м. Володимира-Волинського вплинути на цю людину, яка проживає в нашому будинку", – йдеться в дописі Павла Марходея.

Раніше ми повідомляли, у Києві виявили кладовище з минулої епохи: ретро-красуні.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Як повідомляв с, копи затримали лікарів, які видавали трупи за гроші: незаконно прискорювали похорон. У російському Брянську були затримані 18 учасників організованої групи.

Також "Знай.uа" писав, що п'яні Підлітки осквернили святу пам'ять українців і прикинулися панками.