Львів'яни просять допомогти чоловіку, який опинився у скрутному становищі. Він отримав важку травму хребта й тепер не може ходити.
Про це у спільноті "Варта-1" у соціальній мережі фейсбук повідомив львів'янин Andriy Krupak.
Так, львів'янин розповів, що він неодноразово помічав цього чоловіка, а цього разу вирішив з ним заговорити. Виявилося, що його звати Богдан і в минулому він професійний спортсмен-каратист. Чоловік отримав тяжку травму хребта і від цього не може ходити.

Чоловіку потрібна допомога, фото з фейсбук
Чоловіку потрібна допомога, фото з фейсбук

"Пересувається лише навприсядки допомагаючи собі двома дощечками. Вдома має інвалідний візок, але живе на п'ятому поверсі хрущовки абсолютно сам і спустити візок просто нікому. Пан Богдан при світлій пам'яті і ясному розумі. Володіє англійською та французькою мовами (!!!), категорично відмовився від запропонованих грошей, але попросив купити поїсти і сигарети. Говорить чітко, впевнено, характер спокійний", - зазначив львів'янин.

Також львів'янин дізнався, що у пана Богдана є донька у Львові, проте вона не навідується до нього. Місцевий житель хоче допомогти чоловіку і тепер шукає організації, які могли б частково взяти опіку над паном Богданом.

Скріншот допису у фейсбук
Скріншот допису у фейсбук

Нагадаємо, раніше прикарпатські маршрутники влаштували "ринг" на дорозі, Хабіб проти Макгрегора: "це мої пасажири"

Як повідомляє портал Знай.ua киянка вплуталася в бійку через чоловіка і показала трюки, від яких посивіє Джеккі Чан: завалила з ноги

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Також Знай.ua писав, що ветерана АТО жорстоко забили до смерті, нелюдів "амністували": "заступився за кохану"