На Львівщині патрульна поліцейська разом з друзями загасила пожежу.

Про це повідомляє пресслужба "МВС України" у фейсбук.
Так, стало відомо, що на вихідних львівська патрульна Лілія Молошій з друзями під час прогулянки виявили загоряння великої площі сухостою. Варто зазначити, що це сталося у селі Луб'яна.

Фото поліції Львівщини
Фото поліції Львівщини

Компанія вирішила не чекати приїзду рятувальників і негайно взяли вдома лопати та спільними зусиллями загасила полум'я, яке швидко поширювалося через вітер і наближалося до місцевої церкви та цвинтаря.

"Шановні громадяни, закликаємо вас у жодному випадку не порушувати правила пожежної безпеки та пам'ятати про можливі наслідки. Від випалювання трави страждають не тільки люди, а й тварини та птахи!", - сказано у повідомленні.

Зазначимо, що спалювати суху траву заборонено, бо це може заподіювати шкоду, як тваринам, так і приватним домогосподарствам. У разі виявлення пожежі телефонуйте одразу на 101.

Нагадаємо, раніше Київську Троєщину розбудив потужний вибух, бісяться заради грошей

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

Як повідомляє портал Знай масштабна пожежа на ринку піротехніки осінила спалахами небо: вогонь гасили майже 200 рятувальників

Також Знай писав, що у Харкові під час похорону Кернеса "жартівники" запустили салют: "радіють?"