Арсен Мірзоян - популярний український співак, який має багатотисячну армію шанувальників. Тому Заслужений артист України тішить свою аудиторію новими хітами та участю у різноманітних шоу. Так, Мірзоян став учасником шоу "Маска".
Відповідним фото артист поділився на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram. Виявилося, що Арсен Мірзоян брав участь у популярному шоу у костюмі дракона.

Арсен Мірзоян, фото з instagram
Арсен Мірзоян, фото з instagram

"Добраніч 🌛#маска величезне дякую @kanalukraina, ваш #dragon @lesiapatoka окремий респект і уклін за образ! Костюм - 🔥", - так Арсен Мірзоян підписав опубліковану світлину після ефіру.

Арсен Мірзоян, фото з instagram
Арсен Мірзоян, фото з instagram

Варто нагадати, що виявилося, що під маскою дракона ховався Арсен Мірзоян. За правилами фіналу шоу детективи та глядачі у залі мали обрати, хто з трьох фіналістів зніме маску першим, а хто буде боротись за головний приз.

Першим розсекретили Носорога, а Сонце і Дракон зійшлися у двобої. Свої голоси глядачі віддали за Сонце. Таким чином за крок до перемоги стало відомо, що весь цей час під маскою Дракона ховався Арсен Мірзоян.

Популярні новини зараз
Не забудьте перевести годинники: коли українці перейдуть на зимовий час і нащо Конфіскують майно без рішення суду: податковій надали широкі повноваження Школярів переведуть на новий формат: навчатися класами більше не будуть Мінімум – 500 грн, а то й кілька тисяч: пенсіонерам дали шанс отримати додаткові гроші
Показати ще

Нагадавши, дружина Мірзояна Тоня Матвієнко опинилася в обіймах іншого: "нікому тебе не віддам". Тоня Матвієнко опинилася в ніжних чоловічих обіймах

Як повідомляв портал Знай, задоволену Тоню Матвієнко засікли за ніжностями, але не з Мірзояном: "гармонійна...". Дружина Арсена Мірзояна одемонструвала ніжні обійми і почуття

Також Знай писав, що 73-річна Ніна Матвієнко потрапила на камеру під час запальних танців: "Балерина".