Арсен Мірзоян - популярний український співак, який має багатотисячну армію шанувальників. Тому Заслужений артист України тішить свою аудиторію новими хітами та участю у різноманітних шоу. Так, Мірзоян став учасником шоу "Маска".
Відповідним фото артист поділився на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram. Виявилося, що Арсен Мірзоян брав участь у популярному шоу у костюмі дракона.

Арсен Мірзоян, фото з instagram
Арсен Мірзоян, фото з instagram

"Добраніч 🌛#маска величезне дякую @kanalukraina, ваш #dragon @lesiapatoka окремий респект і уклін за образ! Костюм - 🔥", - так Арсен Мірзоян підписав опубліковану світлину після ефіру.

Арсен Мірзоян, фото з instagram
Арсен Мірзоян, фото з instagram

Варто нагадати, що виявилося, що під маскою дракона ховався Арсен Мірзоян. За правилами фіналу шоу детективи та глядачі у залі мали обрати, хто з трьох фіналістів зніме маску першим, а хто буде боротись за головний приз.

Першим розсекретили Носорога, а Сонце і Дракон зійшлися у двобої. Свої голоси глядачі віддали за Сонце. Таким чином за крок до перемоги стало відомо, що весь цей час під маскою Дракона ховався Арсен Мірзоян.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Нагадавши, дружина Мірзояна Тоня Матвієнко опинилася в обіймах іншого: "нікому тебе не віддам". Тоня Матвієнко опинилася в ніжних чоловічих обіймах

Як повідомляв портал Знай, задоволену Тоню Матвієнко засікли за ніжностями, але не з Мірзояном: "гармонійна...". Дружина Арсена Мірзояна одемонструвала ніжні обійми і почуття

Також Знай писав, що 73-річна Ніна Матвієнко потрапила на камеру під час запальних танців: "Балерина".