Дружина відомого українського артиста Дзідзьо співачка Slavia все активніше розвиває свою кар'єру. Дівчина тішить своїх фанатів новими хітами та відеороботами. Окрім цього Slavia досить активна у своєму Instagram, тут вона ділиться новими світлинами та подробицями з життя.
Цього разу у своєму Instagram Slavia розповіла про свій ідеальний день. Зірка зізналася, що такий день для неї обов'язково має бути на березі моря та в обіймах коханого. Ще незмінним атрибутом для ідеального дня є келих ігристого.

 Slavia, фото з instagram
 Slavia, фото з instagram

"В недавньому інтерв’ю журналіст запитала, який мій ідеальний день?! Я не замислюючись відповідаю: спорт, музика... але, якщо помріяти — мій ідеальний день це: 🌞 ... це коли мене зігріває сонячне тепло, чи обійми коханого, 🥂 ... це коли є настрій (і є з ким) випити келих ігристого, 🧩... це улюблена музика, або шум моря", - зазначила співачка Slavia.

 Slavia, фото з instagram
 Slavia, фото з instagram

Slavia також оприлюднила яскраве весняне фото. На ньому зірка позує на фоні будинку, а в руках тримає розкішний букет фіолетових квітів. Співачка обрала яскравий макіяж, а доповнила свій образ повсякденною укладкою.

Нагадаємо, що Оля Полякова з донькою похвалилися сталевими животиками і змусили пускати слюні: "Тепер на пляж"

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа", Леся Нікітюк вивалила свої принади на все ліжко: "Що довше?"

Також, "Знай.uа" писав, що Аліна Гросу перетворилася на фатальну брюнетку і засвітила шикарне декольте: "Як у Франції"