На Львівщині зупинилося серце мами глави Української греко-католицької Церкви Святослава. Віра Шевчук відійшла до Господа на 74-му році життя.

Про це повідомляє пресслужба УГКЦ.

Так, стало відомо, що у понеділок, 12 квітня після важкої хвороби зупинилося серце Віри Шевчук, мами Блаженнішого Святослава, Отця і Глави УГКЦ. На момент смерті жінці було 74 роки.

У Стрию померла мама Блаженнішого Святослава
У Стрию померла мама Блаженнішого Святослава

"Моя мама майже все своє життя пропрацювала в музичній школі і була викладачем класу фортепіано. Якщо говорити про перші спогади, то вони пов’язані з фортепіано. До нас додому приходили учні і постійно лунала музика. Навіть коли моя мама займалася справами домашніми, наприклад, готувала їжу на кухні, то завжди в сусідній кімнаті грали студенти на фортепіано", — розповідає про свою маму Блаженніший Святослав.

Сьогодні о 19:00 у церкві Святих Володимира і Ольги м. Стрия (вул. Григорія Коссака, 7а) відбудеться Парастас. Похоронні богослужіння розпочнуться завтра, 13 квітня, об 11:00.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Раніше у віці 92 років помер Костянтин Шаша-народний артист України. У віці 92 років помер Костянтин Шаша - народний артист України, соліст Харківського академічного театру опери та балету ім. Н.В. Лисенка.

Нагадаємо на Буковині відійшов у вічність голова обласної організації партії "Наш край" Микола Романюк, який був народним депутатом від Партії регіонів, а також депутатом Чернівецької обласної ради.

Портал Знай писав про те, що у Харкові від коронавірус помер легендарний і геніальний хірург:"на його рахунку сотні врятованих життів".Медик помер на 66 - му році життя.