У містечку Дрогобич на Львівщині розшукують 11-річну Катерину Яковів - дівчинку востаннє бачили в місцевому супермаркеті, після чого вона безслідно зникла.

Поліція, кадр з відео, ілюстративне фото
Поліція, кадр з відео, ілюстративне фото

Подробиці повідомляє Національна поліція Львівськох області.

"Востаннє дівчинку бачили в місцевому супермаркеті "АТБ". Після цього вона зникла і більше її ніхто не бачив. Прикмети зниклої: зріст близько 130 см.волосся темне і коротке. Дитина була одягнена в червону куртку, білий светр, темні джинси і біло-блакитні кросівки. Вона при собі мала великий помаранчевий рюкзак. Якщо вам відомо про те, де знаходиться дитина, звертайтеся за телефонами: 0686295159, 0639567300 або 102", - йдеться в повідомленні.

На Львівщині зникла дитина, фото: Національна поліція Львівщини

Популярні новини зараз
"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

Батьки дівчинки збирають пошукову бригаду із волонтерів,ж а поліція вже веде активні пошуки. Занепокоєні родичі благають усіх, хто володіє хоч якоюсь інформацією, терміново повідомити про це.

Нагадаємо, що у Києві поліцейські знайшли хлопчика, який сам гуляв містом, поки мати випивала. 10-річна дитина стояла на морозі і не могла повернуться додому.

Як повідомляв портал Знай.ua, розшукують безвісти зниклого літнього чоловіка. Востаннє киянина Волинця Дмитра Марковича, 1949 року народження, бачили ще 13 січня 2021 року.