На українсько-польському кордоні затримали чоловіка, який контрабандою намагався вивезти кількох маленьких кошенят.

Про це повідомили в Підкарпатській митно-податковій службі, посилаючись на Podkarpacki Urząd Celno-Skarbowy w Przemyślu.

Як зазначається, громадянин України незаконно ввозив до сусідньої держави п’ятьох молодих кошенят.

Щоб провести кошенят контрабандою, чоловік заховав тваринок у стіні автобуса. Сховок для контрабанди виявили під час детального огляду, на який відправили український автобус.

Оглядаючи транспортний засіб, польські митники виявили таємний відсік, який знаходився між багажником і пасажирським салоном.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Скрін, відео YouTube
Скрін, відео YouTube

У сховку перебували п’ятеро молодих кошеняток породи шотландський висловухий. Попередньо, тваринкам приблизно два місяці. Власником тварин виявився 43-річний громадянин України.

Ветеринарний лікар ухвалив рішення повернути кошенят до України.

Нагадаємо, раніше Неадекватний водій протаранив пункт пропуску Криму: "відпустіть, а то вб'ю"

Як повідомляє портал "Знай.ua" Українці масово кинулися до Польщі після Різдва: кутю з'їли, пора на заробітки

Також "Знай.ua" писав, що На варті держкордону з Росією стала спритна вівчарка Лора: затримує порушників і виявляє контрабанду