У Львові комунальники міста продовжують дезінфікувати вулиці. У Місті проводиться миття вулиць, тротуарів, зупинок, дитячих майданчиків, під’їздів у будинках.

Про це повідомили у міській раді.

За словами Андрія Зозулі, голови Галицької районної адміністрації, для швидкого прибирання і миття залучають спеціалізовану техніку. На тих локаціях, де не може працювати техніка, працюють двірники.

Львів миють і дезінфікують, фото ЛМР
Львів миють і дезінфікують, фото ЛМР

"У весняний період ми проводимо прибирання хідників, магістральних доріг після зими. Адже зимою дороги обслуговували піскосумішшю, сіллю, тому зараз є потреба це все якісно прибрати і вимити. Для робіт залучаємо техніку. Зокрема, залучаємо порохотяги і поливальні машини", - розповідає Андрій Зозуля.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Зараз двірники залучені у митті та дезінфекції сходових кліток і під’їздів, проводять дезінфекцію дитячих і спортивних майданчиків, а також зупинок громадського транспорту. Варто зазначити, що на механізоване прибирання Галицького району впродовж цілого року передбачено близько 20 млн грн.

Раніше повідомляли, професор, який передрік пандемію, розповів про синдром covid-стресу.

Як повідомляв Знай.uа, навчання під час пандемії - які заходи вживаються в школах різних країн світу.

Знай.uа писав, у США знайшли першу білку, яка запустила епідемію бубонної чуми.