У Рівному з лікарні виписали 101-річного дідуся, який поборов коронавірус. Чоловік провів у медзакладі три тижні.
Про це повідомляє "Спецкор" на каналі 2+2.
101-ріний дідусь з коронавірусом потрапив у лікарню на Рівненщині та мав супутні хвороби. Він був кисневозалежний та провів у лікарні 22 дні. За словами лікарів, спочатку у нього були проблеми зі шлунком, а згодом піднялася висока температура.

Фото: "Спецкор"
Фото: "Спецкор"

"Лихоманка трималася впродовж двох тижнів. У нього була двобічна пневмонія важкого ступеня, дихальна недостатність, тому був на кисні", — зазначають у лікарні.
Окрім поважного віку чоловік має супутню хворобу серця та гіпертонію. Поки лікарі рятували життя своєму найстаршому пацієнту, медсестри та санітарки доглядали і підбадьорювали його.

Фото: "Спецкор"
Фото: "Спецкор"

Син 101-річного дідуся розповів, що його батьку потрібно ще кілька місяців, щоб прийти у норму. Нині чоловік більше спить, приймає ліки, постійно на зв’язку із сімейним лікарем.

Раніше повідомляли, професор, який передрік пандемію, розповів про синдром covid-стресу.

Як повідомляв Знай.ua, навчання під час пандемії-які заходи вживаються в школах різних країн світу.

Знай.ua писав, у США знайшли першу білку, яка запустила епідемію бубонної чуми.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще