Ірина Федишин останнім часом досить часто з'являється на різноманітних телевізійних шоу. До того ж зірка не припиняє тішити своїх фанатів новими хітами та відеороботами.
На своїй сторінці в Instagram зірка зізналася, що стала героїнею телепрограми "Поза очі". Ірина Федишин зазначила, що з кожним інтерв'ю стає все більш відвертішою та відкритішою зі своїми фанатами. Хоча іноді її чоловік та продюсер Віталій Човник може сварити її за надмірну відвертість.

Ірина Федишин, фото з instagram
Ірина Федишин, фото з instagram

"З кожним інтерв‘ю я стаю більш відвертою з вами ...❤️ Насправді, продюсер інколи робить мені зауваження, що я занадто багато розповідаю журналістам )))А як ви думаєте, артист має щось приховати від глядачів чи має ділитися своїми історіями зі своїми прихильниками ? Вже завтра моє велике інтерв‘ю о 11:00", - зазначила Ірина Федишин.

Ірина Федишин, фото з instagram
Ірина Федишин, фото з instagram

Для інтерв'ю у програмі "Поза очі" Ірина Федишин обрала сяючу сукню білого кольору з масивним бантом на плечі. Свій образ зірка доповнила білими туфлями та ніжною зачіскою, яка підкреслює жіночність Федишин.

Нагадаємо, Ірина Федишин яскраво запалила на сцені і довела людей до сліз: "Дуже заплакала".

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, спокуслива Ірина Федишин показала майстер-клас на кухні: млинці для справжніх козаків.

Також портал Знай.uа писав, що Ірина Федишин дала цінну пораду мамам синів: як виховати справжнього чоловіка.