В останні дні весна не тішить українців теплою погодою. Однак, вже незабаром припиняться нічні морози і прийде справжнє тепло.

Про це повідомила в ефірі "Україна 24" синоптик Укргідрометцентру Наталія Голеня.

Так, стало відомо, що значне потепління в Україну прийде вже в неділю, 11 квітня. А з наступного тижня очікується повноцінно тепла погода, нічні заморозки відійдуть. З неділі припиняться нічні морози і денна температура вже буде вище +10 градусів.

Погода, фото Знай.ua
Погода, фото Знай.ua

"Наступного тижня очікуємо більш-менш теплу погоду. Але також, якщо буде хмарно, то максимум 10 градусів тепла, якщо сонячно - то 15-16 градусів тепла", - повідомила вона.

В Укргідрометцентрі також зазначили, що вже в п'ятницю опади зменшаться, а на вихідних буде сонячно.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Негода не затримається надовго. Ще якісь незначні опади можуть випадати - в основному це вже буде дощ, а не мокрий сніг. У п'ятницю вже буде без опадів, і на вихідних - сонячна погода, і потеплішає до 12-15 градусів", - розповіла синоптик Олександра Хала.

Також Знай писав, що стихія зіпсує українцям настрій на вихідних: як примхлива жінка