Катерина Осадча - популярна українська телеведуча, яка є обличчям програми "Світське життя". Зірка має багатотисячну армію прихильників, тому з задоволенням ділиться з ними у своєму Instagram новими світлинами чи подробицями з життя.
Цього разу Катерина Осадча заговорила про приготування їжі. Теледіва зазичила, що для неї це наче окремий вид творчості. При цьому вона зізналася, що дуже полюбляє готувати, але не завжди вистачає на це часу.

Катерина Осадча, фото з instagram
Катерина Осадча, фото з instagram

"Я люблю приправи і везу їх з різних куточків світу, люблю нові рецепти, адже готувати одне й те саме набридає, як мені, так і домашнім. Окрема пристрасть - посуд, від ножів і каструль, до порцеляни і столового срібла. Останнім часом мені здається, що все це я вже люблю більше ніж одяг, тому нові відкриття на цій ниві мене тішать", - зазначила Катерина Осадча.

Катерина Осадча, фото з instagram
Катерина Осадча, фото з instagram

На опублікованому в Instagram фото Катерина Осадча позує на фоні своєї затишної кухні. У цей момент зірка нарізає сир та помідори чері. Для приготування їжі для своєї родини Осадча обрала образ у світлих тонах, який вдало підкреслює її жіночність.

Нагадаємо, раніше Катя Осадча відвідала найдорожчу людину в особливий день:"ми завжди поруч". Ведуча опублікувала кілька фотографій зі святкування дня народження мами.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Як повідомляє портал Знай.ua Осадча застрягла між Лесею Українкою та Юлією Тимошенко: "Однозначно була б…"

Також " Знай.ua " писав, що Осадча з Горбуновим схопилися за ніж заради сина. Катя Осадча та Юрій Горбунов відзначали день народження сина Івана. Йому 18 лютого виповнилося чотири роки.