Дружина відомого українського артиста Дзідзьо Slavia останнім часом й сама активно взялася за розвиток кар'єри. Окрім цього співачка у своєму Instagram часто тішить підписників новими світлинами чи корисними ними порадами.
Цього разу в Instagram у розділі stories Slavia зізналася, що отримує багато повідомлень де фанати просять її поради стосовно різноманітних питань.

Slavia, фото з instagram
Slavia, фото з instagram

"Дівчатка, любі, як вас по-жіночому розумію, розумію біль, крик вашої душі. І раз ви вже запитали мою думку найкраще що я можу порадити, це слухати себе. Всі відповіді є у нас у середині", - зазначила Slavia.

Slavia, фото з instagram
Slavia, фото з instagram

До того ж Slavia розповіла, що дуже полюбляє слухати різноманітні тренінги, які допомагають їй розвиватися та краще розуміти себе й відносини з іншими.

Slavia, фото з instagram
Slavia, фото з instagram

"Люблю себе прокачувати по-жіночому. Часто у фоновому режимі слухаю різноманітні тренінги. P.S телевізор не дивлюся вже кілька років ( з того часу, як почала навчатися у кіношколі) Інколи вимикаю все, щоб побути у тиші, послухати себе", - підсумувала Slavia.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, що Оля Полякова з донькою похвалилися сталевими животиками і змусили пускати слюні: "Тепер на пляж"

Як повідомляв портал "Знай.uа", Леся Нікітюк вивалила свої принади на все ліжко: "Що довше?"

Також, "Знай.uа" писав, що Аліна Гросу перетворилася на фатальну брюнетку і засвітила шикарне декольте: "Як у Франції"