Ірина Федишин - популярна українська співачка. Зірка має багатомільйонну армію шанувальників та не втомлюється тішити їх новими хітами та відеороботами. Зокрема, нещодавно Федишин презентувала свою нову авторську пісню під назвою "Обійми", яка вже підкорила серця її шанувальників.

Так, цього разу на своїй сторінці в Instagram зірка розповіла своїм прихильникам, що побувала у Києві та встигла зробити багато справ. Зокрема, вона записала кілька інтерв'ю в яких поділилася ексклюзивними подробицями зі свого життя. Зірка зазначила, що вони вийдуть вже зовсім скоро.

Ірина Федишин, фото  з instagram
Ірина Федишин, фото з instagram

"Побувала у столиці, зробила багато справ, записала для вас нові інтерв‘ю, де розповіла про нові ексклюзивні моменти свого творчого та особистого життя) Зовсім скоро 🔥", - написала Ірина Федишин.

Окрім цього Ірина Федишин опублікувала серію фото у розкішній сукні. На знімках Федишин позує у довгій сукні чорного кольору, яка виблискує наче зоряне небо. Свій образ зірка доповнила масивними сережками та стриманою зачіскою.

Нагадаємо, Ірина Федишин яскраво запалила на сцені і довела людей до сліз: "Дуже заплакала".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, спокуслива Ірина Федишин показала майстер-клас на кухні: млинці для справжніх козаків.

Також портал Знай.uа писав, що Ірина Федишин дала цінну пораду мамам синів: як виховати справжнього чоловіка.