На Львівщині розшукують безвісти зниклого учасника АТО, який має проблеми з пам'яттю.
Про це повідомляє очільник “Варта1” Ігор Зінкевич.
Так, стало відомо, що на Львівщині розшукують безвісти зниклого 37-річного учасника АТО Борсука Олександра Адамовича. Відомо, що чоловік є уродженцем села Мельники, Шацького району, Волинської області. З 2017 року проживав та працював у Львові. Безвісти зниклий підзаробляв на привокзальному ринку.
Борсук Олександр Адамович є учасником АТО та після контузії має проблеми з пам’яттю. Зазначається, що зниклий, може знаходитись у реабілітаційних центрах. Особливі прикмети зниклого: ріст 173 см, худорлявої тілобудови, волосся русе.
Уважно придивіться до фото, якщо ви бачили цього чоловіка чи знаєте щось про його місцеперебування, то прохання повідомити про це на спеціальну лінію 102, або за номерами телефонів (03377) 2-45-52, 2-47-32, 099 042 08 61. Важлива будь-яка інформація, адже на кону життя та здоров'я чоловіка.

Нагадаємо, що поліцейські знайшли хлопчика, який сам гуляв містом, поки мати випивала. 10-річна дитина стояла на морозі і не могла повернуться додому.

Як повідомляв портал Знай.ua, розшукують безвісти зниклого літнього чоловіка. Востаннє киянина Волинця Дмитра Марковича, 1949 року народження, бачили ще 13 січня 2021 року.