Не лише сумними карантинними звістками та локдаунами багата цьогорічна весна - львівські медики порадували радісною статистикою щодо новонароджених маленьких українців.

Подробиці повідомляє Львівський перинатальний центр на своїй сторінці у Facebook.

Згідно зі статистикою, за березень 2021 у Львівському перинатальному центрі народилося 10 двієнь. Загалом перший місяць весни подарував народження 430 дітей: хлопчиків – 243, дівчаток -187.

двійнята, скріншот
двійнята, скріншот
ютуб, скріншот

”Перший весняний місяць став багатим на пологи після багатоплідних вагітностей. 10 двієнь з‘явилися на світ у Львівському перинатальному центрі. Всім малюкам та їх батькам зичимо міцного здоров‘я та весняного сонячного настрою”, – йдеться у дописі.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

У Львові народилося 10 двієн, скріншот Facebook.

До речі, в останні декілька років кількість двійнят в Україні, зачатих природнім шляхом, збільшилася у декілька разів.

Нагадаємо, з Одеси, яку буквально через пару місяців можуть наповнити натовпи туристів та відпочиваючих, прийшли доволі тривожні новини. Так, місцеві "злодюжки" вирішили зазіхнути на майно вагітної дівчини.

Як повідомляв Знай.uа, відмивають "ліві" гроші через картки клієнтів? Українець розповів, як його обікрав ПриватБанк.

Знай.uа писав, на Новій пошті обікрали любительку пива: замість 12 пляшок тільки одна порожня.