Львів'янка Ольга Клуннікова стала переможницею національних змагань із сучасного п‘ятиборства, які відбулися в Харкові у перші дні квітя.

Про це повідомляє пресслужба ЛОДА.

В ході змагань 18-річна вихованка Львівської школи вищої спортивної майстерності Ольга Клуннікова стала володаркою Кубку серед жінок та переможницею юніорського чемпіонату. Спортсменку тренує Адам Прибило. Ольга Клуннікова у спорті з 3-х років. Спочатку займалась плаванням, а в 13 років вирішила змінити вид спорту. Обрала сучасне п’ятиборство, бо тут поєднуються навички з різних дисциплін.

Бронзову нагороду серед юніорів у командному заліку вибороли спорстмени Львівщини Юрій Ковальчук, Валентин Ільків та Андрій Зубач. У десятку найкращих серед жінок потрапила ще одна представниця Львівщини Олександра Горлова.

Львів'янки гідно показали себе у, здавалося б, не зовсім жіночому виді спорту і готові до нових перемог.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Вітаємо Ольгу з перемогою, пишаємося нею та щиро бажаємо подальших звершень у великому спорті!", - написали на офіційному сайті ЛОДА.

Нагадаємо, що Львівський богатир привіз три золота з чемпіонату України: підняв сім жінок за один раз

Як повідомляв портал "Знай.uа", юна франківчанка зробила хід конем і привезла додому три медалі: ось як потрібно грати в шахи

Також, "Знай.uа" писав, що Джекі Чан зі Львівщини взяв "золото" чемпіонату з тхеквондо