На Вінничині двоє дітей розбили вісім пам'ятників на кладовищі.
Про це передає пресслужба поліції області.
Так, стало відомо, що в селі Літківка Тростянецької територіальної громади Вінницької області вандали розбили вісім пам'ятників. За інформацією правоохоронців до осквернення могил причетні двоє 14-річних школярів. Один зі школярів є місцевим жителем, а інший - житель селища Тростяцець.

Фото Національної поліції
Фото Національної поліції

"Повідомлення про наругу над могилами на місцевому цвинтарі надійшло до поліції від старости села. Опитавши місцевих жителів та провівши оперативні заходи, оперативники встановили осіб, причетних до злочину. Ними виявилися 14-річні підлітки", - розповів начальник відділення поліції №2 Гайсинського райуправління поліції Віталій Деркач.

Фото Національної поліції
Фото Національної поліції

У зв'язку з вандалізмом відкрито кримінальне провадження за фактом наруги над могилами ( ч. 1 ст. 297 КК України). Санкція статті передбачає покарання до трьох років позбавлення волі. Але, враховуючи вік хуліганів, до них можуть застосувати заходи виховного характеру.

Нагадаємо, раніше підлітків хочуть карати за алкоголь і тютюн: "дивляться на батьків"

Як повідомляє портал Знай оборзілі малолітки влаштували дикі танці на могилах з камерою: "більше так не будемо"

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Також Знай писав, що у Харкові "сині" малолітки побили чоловіка за зауваження: "майбутнє країни підростає"