Наразі епідеміологічна ситуація у Львові залишається досить напруженою, тому про послаблення карантинних обмежень мова поки що не йде.

Про це повідомили у пресслужбі Львівської міськради.

За словами Мера Львова Андрія Садового наразі посилений карантин у місті триває до 12 квітня. Зараз у медзакладах міста перебуває 1112 пацієнтів. Варто зазначити, що щодня до лікарень шпиталізують людей.

Коронавірус з Китаю, фото: Getty Images
Коронавірус з Китаю, фото: Getty Images

Зокрема, за минулий день поступило 46 нових важкохворих пацієнтів у Львові, а в області - понад сто. При цьому у місті намагаються збільшити кількість ліжкомісць у лікарнях до 2000.

За словами міського голови, наразі щодо карантину нових рішень не ухвалювали. При цьому, якщо піде погіршення ситуації, то можуть закрити все: і авіа, і залізничне сполучення зі Львовом.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Зазначимо, епідситуація у Львові та області досить критична. За минулу добу на Львівщині зафіксували 1121 нових випадків захворюваності на коронавірус, серед них львів'ян - 616.

Раніше повідомляли, професор, який передрік пандемію, розповів про синдром covid-стресу.

Як повідомляв Знай.ua, навчання під час пандемії-які заходи вживаються в школах різних країн світу.

Знай.ua писав, у США знайшли першу білку, яка запустила епідемію бубонної чуми.