Відома українська співачка Ольга Цибульська показала, до чого інколи призводять необдумані вчинки. Відповідні фото вона опублікувала на своїй сторінці в Instagram.

«Як розбити підборіддя за 10 секунд? Хто не ризикує - той не п’є шампанського. А хто ризикує - відміняє зйомки і п’є знеболювальне. Киці, наступного разу, коли захочете відчути себе маленькою дівчинкою - краще попросіть свого бойфренда купити вам морозиво і зводити в кіно. І не забирайте в дітей самокати», - написала вона.⠀

Крім того, вона поцікавилася, як пошвидше загоїти рани.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

«Хто знає, що робити, аби все швидко затягнулося і до зйомок кліпу не залишилося слідів - дуже чекаю в коментарях. І пишіть, якщо з вами теж таке було. Мур, мур, мур, ми любим бордюр», - жартує співачка.

«Ти можеш якось адекватно голитися?», - так само жартома питають фанати.

«Дуже добре загоює рани мазь "Левомеколь"», «Одягнути маску в стразах - і ніяких зайвих питань, поправляйтеся», «Я так колись покаталася на ковзанах, залишилася без трьох зубів, з переломом челюсті, і зашитим підборіддям», «Банеоцин - дуже крута річ, постійно користуємося при травмах у дітей», - діляться досвідом підписники.

Нагадаємо, раніше кума Дзідзьо Цибульська подалася в мандри з трьома красенями: "вжарити"

Як повідомляє портал Знай кума Дзідзьо Цибульська зареготала на всю Україну: ось за що її обожнюють мільйони

Також Знай писав, що кума Дзідзьо Цибульська поскаржилася на передчасне старіння: помітила сиве волосся