Львів'ян закликали залишатися вдома та не відвідувати місця з великим скупченням людей. Адже в області епідеміологічна ситуація й досі залишається складною.
Про це вчергове наголосив мер Львова Андрій Садовий на своїй сторінці у соціальній мережі фейсбук.
Так, львів'ян закликали берегти себе та своїх близьких. Адже кількість хворих на коронавірус у місті дійсно велика і медики працюють на межі можливостей. При цьому Садовий зазначив, що зараз найкраща допомога для медків - залишатися вдома.

Скріншот допису у фейсбук
Скріншот допису у фейсбук


"Наші медики з останніх сил допомагають хворим. Ситуація справді критична. Я прошу почути людей, які сьогодні рятують наші життя. Ми готуємо нові ліжка, купуємо і налаштовуємо кисневі станції та концентратори. Але краще залишитись вдома і не наражати себе на небезпеку", - зазначив мер Львова Андрій Садовий.

У мережі депутат львівської міськради Євген Бойко показав яка ситуація у лікарні на Топольній. Депутат показав чергу зі швидких, які привезли хворих на коронавірус у приймальне відділення лікарні.

Скріншот допису у фейсбук
Скріншот допису у фейсбук

"Черга зі швидких з пацієнтами на Ковід біля лікарні на Топольній. На жаль, така картина... Бережіть себе та ближніх. Львів, 02.04.2021 рік", - зазначив він.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Раніше повідомляли, професор, який передрік пандемію, розповів про синдром covid-стресу.

Як повідомляв Знай.ua, навчання під час пандемії-які заходи вживаються в школах різних країн світу.

Знай.ua писав, у США знайшли першу білку, яка запустила епідемію бубонної чуми.