У Львові правоохоронці знайшли маленького хлопчика ще до того, як батьки заявили до поліції про зникнення дитини.
Про це повідомляє Патрульна поліція Львівської області.
Так, стало відомо, що у п'ятницю, 2 квітня заступник начальника чергової частини патрульної поліції Львівської області Михайло Карпа їхав вулицею, та раптом на дорогу вибіг хлопчик.

Фото Національної поліції
Фото Національної поліції

"Він вибіг за три метри від службового автомобіля. Я швидко загальмував і перекрив автомобілем дорогу для інших транспортних засобів, адже дитина продовжила бігати проїзною частиною" — зазначив старший лейтенант.

Поліцейський забрав хлопчика та вирушив на пошуки батьків. Звернення на 102 на той момент ще не було. Він намагався розпитати у дитини де тато і мама, проте безуспішно.

Фото поліції Львівщини
Фото поліції Львівщини

За кілька хвилин до правоохоронців надійшов виклик про зникнення 4-річного хлопчика. Виявилося, що родина гуляла у парку, батьки відволіклися на мить і хлопчик зник. Тато почав пошуки і зателефонував на лінію 102, а мама залишилася на місці чекати — раптом дитина повернеться самотужки.

Фото поліції Львівщини
Фото поліції Львівщини

Патрульні, які приїхали на місце події подарували хлопцеві шеврон і він його одразу почепив собі на куртку. Дитину передали батькам.

Нагадаємо, що у Києві поліцейські знайшли хлопчика, який сам гуляв містом, поки мати випивала. 10-річна дитина стояла на морозі і не могла повернуться додому.

Як повідомляв портал Знай.ua, розшукують безвісти зниклого літнього чоловіка. Востаннє киянина Волинця Дмитра Марковича, 1949 року народження, бачили ще 13 січня 2021 року.