На кордоні із Словаччиною далекобійники побили свого колегу, який хотів проїхати без черги. Про це повідомили у спільноті «Варта 1» у соцмережі Facebook, посилаючись на телеграм-канал «Держмитслужба».

Як зазначається, водій автомобіля, швидше за все, заплатив хабаря прикордоннику, аби уникнути черги.

«От це наслідки того, що прикордонники пропускають за кеш без черги на "м/п "Ужгород". Дальнобої луплять дальнобоя, який заплатив прикордоннику та вирішив проїхати позачергою. p.s. Електронна черга, електронне управління кордонами... Реформа в дії!», - зазначають у телеграм-каналі.

«Треба було в першу чергу прикордонника бити. Ну, але і водію теж наука буде», «Молодці, всіх хабарників, і тих, хто дає хабарі, так треба наказувати і показувати, щоб люди знали своїх героїв», - обурюються коментатори.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

«Там можна стояти тиждень або і більше, а хитрі платять і їдуть, так ми корупцію не здолаємо ніколи. Мало дали», «Закон джунглів, хто нагліший, той правіший!», «Ніби це новина. Просто цей попав на водіїв, які змогли згуртуватися і дати тому оленю хитрозробленому. Бо в більшості випадків тільки по рації стогнуть», - додають українці.

Нагадаємо, що у Чернівцях СБУ взялася за любительку Путіна: допомагала "ДНР" вбивати наших хлопців

Як повідомляв портал "Знай.uа", прикордонники не впустили в Україну актрису з РФ через зйомки в Криму

Також, "Знай.uа" писав, що у Миколаєві СБУ за хабарі затримала трьох чиновників Міністерства юстиції.