Відома українська співачка Джамала розповіла, хто може довести її до сліз і як розправляється з хейтерами.

Про це артистка відверто розповіла в програмі "смачний ексклюзив" з Марією Мельник.
Співачка Джамала зізналася на всю країну, що поки не просто так, не показує молодшого сина. Вона вважає, що до року людина ще не захищена від злого ока. До того ж співачка зізналася, що і сама відчуває себе незахищеною через хейт.

Джамала, скріншот з відео
Джамала, скріншот з відео

"Хейт і булінг в соціальних мережах просто не має меж. Пишуть: "а чого ти розповніла?" або "Не встигла народити?" Після народження дитини мене це дуже ображало і навіть до сліз чіпляло, що порівнювали: "ось, дивись, одна народила місяць тому і вже худа, а ти п'ять місяців тому і ти все жреш?" Мені було боляче", - поділилася Джамала.

Іноді такі подібні коментарі можуть довести співачку до сліз. Але зараз Джамала вчиться ладити з подібними ситуаціями.

"Дуже хочеться різко відповісти, але намагаюся якось вирулити, а іноді просто видаляю. Чоловік каже, що я сама винна в цьому, адже не маю права реагувати на таке", - зізналася артистка.

Джамала всіляко вчиться не реагувати на злісні коментарі. І це у неї виходить, адже у зірки є хороша підтримка – чоловік і двоє синів. Вони надихають на нові хіти і дозволяють їй відчувати себе щасливою.

Нагадавши, Джамала "загубилася" далеко від України. Нещодавно знаменитість вирушила на зимові канікули в сонячний і жаркий Шарм-Ель-Шейх, Єгипет, насолоджуючись золотим піском і блакитною водою.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, Джамала поділилася з шанувальниками зворушливими фото з мамою. Джамала часто радує публіку яскравими публікаціями в своєму Instagram.

Також Знай.ua писав, Джамала розповіла, як це, увійти в топ - 100 найуспішніших жінок України.