Відома українська телеведуча Соломія Вітвіцька похизувалася вінтажною сукнею, пошитою спеціально для неї. Відповідне кадри вона опублікувала на своїй сторінці в Instagram.

Фото телеведучої у вишуканій сукні глибокого зеленого кольору прикрасило обкладинку українського видання журналу Burda.

«Вінтажна сукня трендового зеленого кольору довжини міді у квітковий принт. Завдяки широкому вшитому поясу вона вдало підкреслює мою фігуру “пісочний годинник”. Сукні додає пікантності привабливий верх з V-подібним вирізом…», - поділилася Соломія.

Вона також додала, що німецький журнал Burda завжди був для неї знаковим і дуже близьким, адже у дитинстві наші мами та бабусі саме звідси брали викрійки модних речей.

«Соломія, Ви еталон української краси!», «Дуже приємно вас бачити на обкладинці цього журналу», - захоплюються українці.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще

«Соломія, ви чудова модель! Щиро дякуємо за співпрацю!», - написали автори фото.

«Дякую за такий неймовірний шедевр!», - розчулилася телеведуча.

Нагадаємо, що Соломія Вітвіцька показала стрункі ніжки у ботфортах і налякала українців: "Така худа..." Улюблениця мільйонів українців виглядає не надто здоровою, і не на жарт стривожила людей.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Влад Яма показав себе в юності і зізнався в давній пристрасті: "Обожнював відвідувати..."

Також, "Знай.uа" писав, що містична Аліна Гросу розпустила пухнасті крильця: "Незліченна безліч"