Минуло вже майже 8 років, як українська співачка Тіна Кароль зіткнулася з дуже трагічною подією у своєму житті. В кінці квітня 2013 року пішов з життя її коханий чоловік, продюсер Євген Огір, після тривалої боротьби з хворобою.

Історія кохання Тіни Кароль та її чоловіка складалася фантастично: обидва – дуже амбіційні особистості у шоу-бізнесі, обидва почали працювати аби добитися висот у музичній сфері. Втім, кохання, так по-булгаковські, підстерігало цю пару і несподівано застало їх.

Так Тіна оформила могилу коханого чоловіка.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

У 2014 році ЗМІ писали, що на оформлення могили артистка витратила близько 20 тисяч гривень. Курс долара на той рік становив близько 11 гривень, тож сума сягала близько двох тисяч доларів.

Варто також нагадати нашим читачам, що зараз же, в дуже успішний для Тіни Кароль час, сотні тисяч шанувальників приписують їй романтичні стосунки з молдавською зіркою, співаком Даном Баланом.

Раніше повідомляли, історія вічного кохання Тіни Кароль, яке перемогло смерть: чому улюблениця Балана досі страждає.

Як повідомляв Знай.uа, в Ірму Вітовську вселилася Мерилін Монро.

Знай.uа писав, фанат підсидів Кароль у суддівському кріслі "Голосу країни".